Ondernemen in de USA, hoe pak je dat aan? Tips and tricks van experts

Loading Map....

Date/Time
Date(s) - 02/21/2017
3:30 pm - 7:00 pm

Location
VisaVersa

Categories


NAF-Biz Netherlands Netwerkbijeenkomst

Ondernemen in de USA, hoe pak je dat aan?
Tips and tricks van experts

 

Dinsdag 21 februari 2017

Bent u van plan om te gaan ondernemen in de USA of daar verder uit te breiden? Dan hebben wij in 2017 een aantal interessante bijeenkomsten voor u in petto!

Het eerste event van 2017 wordt gehost door VisaVersa in Dordrecht, experts in het regelen van werkvergunningen en visa’s in de VS. Iets wat onder de nieuwe president alleen nog maar belangrijker wordt. Immigratiespecialist en host van de dag Hilde Cevaal gaat u daar alles over vertellen.

Jos Scheffelaar, founder van Launch in US Alliance, helpt al meer dan 20 jaar ondernemers hun business in de US op te starten of uit te breiden. Jos is expert in zaken doen in de US en deelt graag zijn ervaringen met u.

Uiteraard is er ruim de tjid om met elkaar te netwerken en ervaringen uit te wisselen. Want de doelstelling van het NAF-Biz NL Committee is immers de netwerken van Nederlandse ondernemers die zaken doen met, of gevestigd zijn in, de USA met elkaar te verbinden. NAF-Biz NL is onderdeel van NAF Netherlands, de Nederlandse afdeling van The Netherland-America Foundation (NAF).

Programma
15:30 Ontvangst
16:00 Welkom door Nita Korsten van NAF-Biz NL
16:10 Jos Scheffelaar – Ondernemerschap in de USA
16:50 Hilde Cevaal – Verwerven Visa voor de USA
17:30 Start borrel

Locatie
VisaVersa, Oranjepark 5, 3311 LP Dordrecht. T: +31 (0)78 – 7518450

Aanmelden
NAF leden: 10 Euro
Niet-leden: 20 Euro

Word lid of hernieuw uw lidmaatschap hier!

Over de Sprekers
Jos Scheffelaar is mede-oprichter Launch in US Alliance en voorzitter NAF Boston. Jos woont al geruim 20 jaar in de VS. Met Launch in US Alliance helpt hij Europese ondernemers om hun business in de VS succesvol te maken. Jos studeerde aan de TU Delft en werkt samen met MIT en Harvard. Hij geeft ook regelmatig gastcolleges op Nederlandse universiteiten over ondernemerschap en innovatie in de Verenigde Staten.

Hilde Cevaal is oprichter en eigenaar van VisaVersa. Hilde richtte VisaVersa op in 2000 na haar verblijf in San Francisco waar zij 4 jaar werkte bij immigratie-advocatenkantoor Elliot & Mayock. Hilde heeft ruim 20 jaar ervaring met het verkrijgen van zowel tijdelijke visa als permanente verblijfsvergunningen voor de USA. Hilde studeerde rechten aan de Erasmus Universiteit te Rotterdam.

NAF-Biz Committee
Merijn Boender, Chair
Nita Korsten
Henjo GuitjensAbout the Netherland-America Foundation (NAF)
It is the NAF’s mission to build on the enduring heritage and values shared between the peoples of the Netherlands and the United States. The Netherland-America Foundation (NAF) seeks to further strengthen the bonds between our two countries through exchange in the arts, sciences, education, business and public affairs.
Bookmark the permalink.

Comments are closed.