NAF-Biz NL: Workshop Uitzenden van Personeel naar de VS

Loading Map....

Date/Time
Date(s) - 04/11/2017
4:00 pm - 6:00 pm

Location
Science Park

Categories


Vectrix organiseert in samenwerking met NAF-Biz NL:

Workshop: Uitzenden van Personeel naar de VS

Wat moet je als Nederlands bedrijf allemaal regelen om personeel en/of oprichters uit te zenden naar de VS?

Dinsdag 11 april 2017
16:00 – 18:00

In deze workshop gaan we onder andere in op visa, arbeidsovereenkomsten, verzekeringen, cultuurverschillen en fiscale en juridische consequenties.

Uiteraard is er ruim de tjid om met elkaar te netwerken en ervaringen uit te wisselen. Want de doelstelling van het NAF-Biz NL Committee is immers de netwerken van Nederlandse ondernemers die zaken doen met, of gevestigd zijn in, de USA met elkaar te verbinden. NAF-Biz NL is onderdeel van NAF Netherlands, de Nederlandse afdeling van The Netherland-America Foundation (NAF).

Programma
Immigratie / Visa
Hilde Cevaal
Oprichter en eigenaar Visa Versa

Payrolling / verzekeringen / administratie
Jacob Willemsen
Oprichter TABS, Inc. (NYC)

Juridische aspecten van arbeidsovereenkomsten
Carl van der Zandt
NL/VS advocaat bij HBA (NYC)

Het managen van personeel in de VS / Culturele Verschillen
Nita Korsen
Mede-oprichter Crust – Young

Locatie
Science Park 406 (Matrix V)
1098 XH Amsterdam

Aanmelden
Gratis voor ondernemers en investeerders

Word lid of hernieuw uw lidmaatschap hier!

Over de Sprekers
Jacob Willemsen, eigenaar Trans Atlantic Business Services (TABS), New York. TABS dient als een incubator voor bedrijven die nieuw zijn voor de Amerikaanse markt, door hen te helpen zich te vestigen en succesvol te worden.

Hilde Cevaal, oprichter en eigenaar van VisaVersa, Dordrecht.  Visa Versa heeft ruim 20 jaar ervaring met het verkrijgen van zowel tijdelijke visa als permanente verblijfsvergunningen voor de USA.

Nita Korsten , eigenaar /senior consultant Crust Young Intercultural Consultants, Amsterdam. Crust Young helpt bedrijven bij het verbeteren van hun internationale performance in teams, met business partners en klanten.

Carl van der Zandt, partner / advocaat bij Hand Baldachin & Amburgey LLP, New York. Carl is een ervaren Amerikaanse advocaat, met de nadruk op de trans-Atlantische zakelijke en juridische geschillen.

Vectrix helpt ondernemers om meer inzicht en grip te krijgen op hun financiële cijfers en bij hun internationale groei, door te financieren via een mix van subsidies, kredieten en risicokapitaal. Vectrix werkt via Hubs in Amsterdam, Londen, Berlijn, San Francisco en New York City.

NAF-Biz Committee
Merijn Boender, Chair
Nita Korsten
Henjo Guitjens

About the Netherland-America Foundation (NAF)
It is the NAF’s mission to build on the enduring heritage and values shared between the peoples of the Netherlands and the United States. The Netherland-America Foundation (NAF) seeks to further strengthen the bonds between our two countries through exchange in the arts, sciences, education, business and public affairs.

Bookmark the permalink.

Comments are closed.